Fogyasztó Cellulit masszás

Természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a celluitot, más néven a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja a testkontúrt. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé teszi. A masszázst zsírégető krémmel, olajjal végezzük.
A celluit a test bizonyos részein kialakult felesleg, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. A nyirokrendszer elégtelen működése miatt a zsírsejtek között felgyülemlik a nyirok, ami folyadékot és mérgező anyagokat zár magába. A megnövekedett súly miatt megszakadnak a kollagénrostok és az elasztinszálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek. A masszázs elősegíti, hogy a nyirok a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön.

Az alakformáló masszázs során a bőr alatti kötőszövetben lévő zsírsejteket, amelyekben a salakanyagok is lerakódnak, erőteljes morzsoló jellegű masszázzsal összeroppantjuk. A bőséges folyadékfogyasztás és a táplálékfogyasztás optimalizálása segíti a salakanyagok kiürülését. Mellékhatásként kis bőralatti bevérzés előfordulhat.